Aquariumdiner

Heerlijk dineren oog in oog met zwartpuntrifhaaien en de anemoonvissen? Verwen je genodigden met een exclusief diner in het vernieuwde Aquarium van ZOO Antwerpen.

Na de verwelkoming en een staande receptie neem je plaats aan hoge ronde tafels tussen de bewoners van het Aquarium. Hier geniet je van een culinair hoogstaand driegangenmenu en bewonder je een boeiende onderwaterwereld met als pronkstuk één van de grootste rifaquaria van Europa.

Bij aankomst én bij vertrek maak je bovendien een feeërieke avondwandeling door de ZOO. Heel indrukwekkend.

Flanders Meeting and Convention Center Antwerp

Dinner@ZOO

Geniet van een exclusieve avond uit met een heerlijk diner en een betoverende avondwandeling in de slapende ZOO.

Het diner kan geanimeerd worden door een ZOOverteller, één van onze artiesten of een muzikaal intermezzo. Na het diner kan je genieten van een avondwandeling op eigen gelegenheid, met enkele gidspunten in het park, of begeleid door gidsen.

Dit arrangement kan geboekt worden vanaf 50 deelnemers.

Tuinfeest

Nodig je gasten uit voor een betoverend tuinfeest in ZOO Antwerpen. Na sluitingstijd geniet je van een sfeervolle avondwandeling en van een barbecue of walking dinner op het sfeervol verlichte Flamingoplein. En wat dacht je van een akoestische liveband op de achtergrond om de avond compleet te maken? Je gasten voelen zich ware vips, want het park blijft enkel voor hen geopend.

Familiedag

Iets te vieren met je bedrijf? Trakteer je medewerkers en hun gezin dan op een bruisende familiedag in ZOO Antwerpen. Terwijl jij en je gasten genieten van een hapje en een drankje in één van onze sfeervolle zalen hangen de kinderen de aap uit in het park.