Koningin Elisabethzaal & Atrium

Atrium met overvloedig daglicht

Ongeëvenaarde akoestiek

2.020 zitplaatsen

Koningin Elisabethzaal & Atrium

De gloednieuwe concertzaal vormt met haar 2.020 zitplaatsen in auditoriumstijl hét paradepaardje van het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp.

Koningin Elisabethzaal - Flanders Meeting & Convention Center Antwerp
ZOOgallery - Flanders Meeting & Convention Center Antwerp
Queen Elisabeth Hall & Atrium - Flanders Meeting & Convention Center Antwerp

Overzicht zalen

Troeven

Koningin Elisabethzaal Antwerpen - Flanders Meeting & Convention Center Antwerp

Perfecte akoestiek en geluidstechniek

De concertzaal is de perfecte locatie voor muziekvoorstellingen. Door de vorm van de zaal resoneert het geluid ideaal. De afwezigheid van een vast proscenium (voortoneel) vermijdt klankverlies. Aan het plafond zijn beweegbare panelen bevestigd die het geluid perfect projecteren en die functioneel verplaatst of verwijderd worden. De Koningin Elisabethzaal krijgt voor akoestiek een waarde van 9.3.

Hoogstaande techniek

Bezoekerscomfort, audiovisuele perfectie: met een waaier aan technische mogelijkheden komen we tegemoet aan de noden van de moderne congresbezoeker.

Flanders Meeting and Convention Center Antwerp

Grote logistieke zone

Uitgebreide logistieke zone met onder meer liften die elke zaal toegankelijk maken voor personen met een fysieke handicap, maar ook perszalen en stockageruimte.

Koningin Elisabethzaal - Flanders Meeting & Convention Center Antwerp

Multifunctioneel én supersnelle rotatie

Multifunctioneel plus een supersnelle rotatie dankzij een minimale turnovertijd (opbouw en afbraak van een productie). Het opstellen van de belichting en decors gebeurt boven het plafond van het auditorium. Hierdoor kan een plenaire sessie tijdens de middag perfect gecombineerd worden met een concert 's avonds.

Controleer beschikbaarheid

VOLGENDE